Strubemassage

Ved strubemassage løsnes der kompensatoriske spændinger på strubeplan.

Jeg går ind og løsner op i nakke, kæbe, skuldre og strube, så der bliver bedre bevægelighed i struben. Dette giver plads til at stemmen kan bevæge sig mere frit.


Behandlingen forgår på en behandlerbriks, hvor der er tid og ro til at kroppen kan give efter. Bl.a. kan stress eller en ubalance i ud- og indåndingsenergien, være årsag til, at struben spænder op.

Kropsbehandling

 

”En behandling er et møde med kroppen”

 

Behandlingen starter med en snak om hvorfor du er kommet.

Derefter ligger du dig på behandlerbriksen med undertøj, hvorefter du får et tæppe over dig.

Jeg begynder med en pulseren af kroppen, hvor din krop falder til ro og jeg danner mig et overblik. Kort fortalt er min opgave derefter at møde dig, og støtte dig i at give slip der hvor din energi er fastholdt, og dermed få din livsenergi til at strømme.

Dette gør jeg ved blide eller mere konfronterende tryk der løsner spændinger. Under behandlingen snakker vi om hvad vi mærker.

 

Efter behandlingen runder vi af med en snak.

 

Husk at drikke vand efter behandlingen, da kroppen frigiver affaldsstoffer.

Akuthjælp

Står du foran en koncert, forestilling eller tale, som er vigtig for dig at gennemføre og stemmen svigter, kan akuthjælp være en løsning.

Akuthjælp kan foregå et par dage før koncerten eller samme dag, dog gerne 3-5 timer før, da stemmen har brug for hvile efter, og du vil opleve en øget slimproduktion.

Du vil få øvelser til opvarmning af stemme og krop med hjem, som du skal lave inden koncerten/forestillingen. 

Behandlinger og Akuthjælp