Om mig

”Jeg elsker at undervise og videregive viden. At se mennesker udvikle sig, og opleve glæden når det lykkedes.”

Jeg er uddannet på DKDM - Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med sang. Har taget den 2 årige musikhovedfagslærer uddannelse på Blågårdslærer-seminarium. Derudover har jeg studeret bulgarsk folkemusik og klassisk sang på Musikakademiet i Bulgarien. Har videreuddannet mig som  Stemmerehabilitør på Anne Rosing Instituttet og som kropsterapeut, med en interesse i hvordan sang, krop og psyke hænger sammen.

Jeg har rejst meget, altid med musikken som omdrejningspunkt. Har studeret klassisk sang i Indien, traditionel Indonesisk sang, Roma musik i Makedonien, Bulgarien og Danmark, Græsk Rembetiko sang, Skandinavisk folkesang i Sverige, Afrikansk Pygmæsang, og Iranske folkesange.

 

Jeg har undervist på musikskoler, dagskoler, klubber, efterskoler og givet workshops i solosang og som kordirigent eller været coach ind over kor. Har undervist fra børnehave niveau til unge, voksne og til ældre mennesker.

Nu har jeg, et børnekor der synger Romasange og MS koret på Mellemfolkeligt Samvirke, der synger verdens musik.

 

Desuden er jeg stifter af koret ”Usmifka” der synger bulgarsk kormusik, formand i ”Stemmens Dag” og tidligere bestyrelsesmedlem i det regionale verdensmusikspillested ”Global”.

 

I dag er jeg selvstædig og partner i ”YogaSalonen”. Her tilbyder jeg sangundervisning, stemmerehabilitering og holdundervisning i kropstræning og sangimprovisation.

Det er nogle dejlige lokaler, hvor der er plads til fysisk aktivitet og ro til fordybelse.

Lokalerne ligger  i Ryesgade 103c, 2100 København Ø.

Jeg er selv udøvende sanger og komponist i bl.a. ”Radiant Arcadia” som er et internationalt tværkulturelt musikprojektet og mit eget band ”SvaneSang” med egne kompositioner. Spiller desuden jeg op til fællesang under mottoet ”Sammen lyder vi bedre”.